Home » Artikels » Baksels en Brousels » Baksels en Brousels: Karringmelkbrood – Santjie Ferreira 

Baksels en Brousels: Karringmelkbrood – Santjie Ferreira 

Bestanddele

500g bruismeel
1/2 teelepel sout
500ml karringmelk

Meng al die bestanddele saam en bak vir 45 tot 60 min by 180 grade C.

Variasies:

Rosyntjiebrood:
Voeg by: 2 teelepels suiker
1 koppie pitlose rosyntjies

Knoffelbrood:
Voeg knoffel by na smaak.

Bierbrood:
Vervang karringmelk met bier.

Geurige brood:
Voeg by 1 pakkie wit uie soppoeier

Kaasbrood:
Voeg by 1/2 koppie gerasperde cheddarkaas plus ekstra om oor broodjie te strooi.

Kaas- en Uie brood:
Voeg by 1 pakkie wit uie soppoeier
1/2 koppie gerasperde cheddarkaas plus ekstra om oor broodjie te strooi