Gebed: Verootmoediging & Sondebelydenis (vervolg)
Belydenis en berou is nie iets wat net by die boetwaardige sondaar of net by bekering hoort nie. Die woord bekering word op twee maniere in die Bybel gebruik. ‘n Persoon wat Jesus Christus vir die eerste keer as sy … Lees Meer
Gebed: Verootmoediging en Sondebelydenis
Ons gaan in die volgende artikels fokus op Verootmoediging en Sondebelydenis. Bid dat die Heilige Gees aan jou sal openbaar wat moontlik tussen jou en die Here staan. Kom ons bely dit en plaas dit agter ons, sodat ons ‘n … Lees Meer
Baksels en Brousels: Glühwein – Santjie Ferreira
Bestandele: 10 g heel naeltjies 2 lemoene 750 ml rooiwyn 250 ml lemoensap 100 ml port 3 kaneelstokkies Druk die naeltjies in die skil van die lemoene en plaas saam met al die ander bestanddele in ‘n pot. Bring tot kookpunt, verlaag hitte en prut vir 10 … Lees Meer
Baksels en Brousels: Biltongsop – Elzette van Niekerk
Bestanddele: 4 blokkies biefekstrak 1 teelepel neutmuskaat 100ml botter 500ml melk 1 koppie gerasperde kaas 100g growwe biltong 1 teelepel koljander 1/2 teelepel swart peper 1 koppie koekmeel 1 liter kookwater 100g fyn biltong 1 blok bloukaas Smelt die botter. Krummel die biefekstrakblokkies in die botter in. Voeg die neutmuskaat, koljander en … Lees Meer
Baksels en Brousels: Pannekoek – Annette Müller
Klits 5 koppies water, 1 koppie sonneblomolie en 6 eiers saam. Sif 3 koppies meelblom, 3 teelepels bakpoeier en 1 teelepel sout saam. Voeg vloeistof geleidelik by meelmengsel en meng goed. Hierdie deeg kan dadelik gebruik word en die pannekoek word nie taai as … Lees Meer
Baksels en Brousels: Karringmelkbrood – Santjie Ferreira
Bestanddele 500g bruismeel 1/2 teelepel sout 500ml karringmelk Meng al die bestanddele saam en bak vir 45 tot 60 min by 180 grade C. Variasies: Rosyntjiebrood: Voeg by: 2 teelepels suiker 1 koppie pitlose rosyntjies Knoffelbrood: Voeg knoffel by na … Lees Meer